Just nu

2018

Utmanar mig själv och både njuter och våndas när jag kliver utanför bekvämlighetszonen och dyker in i komposition och konstnärliga forskningsprocesser på Internationella Masterutbildningen i Konstnärlig gestaltning vid Musikhögskolan i Piteå. SÅ inspirerande!!! Har förmånen att få lära och tänka nytt med hjälp av de bästa. Utveckling is the shit! 
Tiden går fort när en har roligt och hösten har sprungit iväg med en massa inspirerande och skojiga uppdrag utanför studierna. Kick-offdagar med föreläsningar och workshops kring kreativitet och ledarskap, SCAUR-uppdrag, Körprojekt, Arctic Light -resa till Hamburg och annat smått och gott. Nu är jag i skrivarbubblan och stänger in mig i novembermörkret. Efter jul väntar körworkshops i Örebro och Stockholm, CD-inspelning med Arctic Light och såklart ljusets återkomst. Det är gött å leva.

Läs hela inlägget »

Så har hösten dragit igång! Nya tider nya utmaningar - det känns gött. Har njutit vid havet av sommarens sol och värme och batterierna är laddade! Terminstart med härlig energiboost- kickoff tillsammans med Piteå Musik-och Dansskolas lärare.  VIlken förmån att få leda processerna <3
Och så RE-SPECT! föreställning på Norrbottensmusiekns utbudsdag med Charlotte Lindmark och bästa musikerna med avstamp i Me Too. Spännande att se vart turnébilen kommer att föra oss nästa höst!
Har rensat i kalendern nu för att göra plats för mer workshopjobb och skapande...Snart klar med manus till en Metodbok som jag fnulat fram och skrivit på ett tag nu. Känns bra att få samla ihop trådarna som ofta känns som mosaikbitar av olika delar - kommunikation, improvisation, körklang, röstvård,  koreografi, känslouttryck och lite annat smått och gott- kanske de bildar ett mönster tillsammans när det blir klart, vem vet?! 

Läs hela inlägget »
Äntligen har det vänt! Mörkret som vilat över vinterlandskapet får vika för vårljuset. Går ju rätt sakta, men ändå...45 minuter i veckan hörde jag nån som sa...Skottar snö för brinnande livet - har nog aldrig varit med om så här mycket snö redan...och laddar ny energi i skidspåret - gött!
Är inte så mycket för nyårslöften, men i år har jag faktiskt  en del klara mål - att följa skaparlusten och göra nya saker. Känns kul!
Går in i en skrivarbubbla några veckor och projektbygg med grymt inspirerande samarbetspartners - HURRA!
SÅ kul med ett nytt år!
Jag är redo för nya erfarenheter och utmaningar - 
Hej 2018 Bring it On!
 
Läs hela inlägget »

Aktivitetskalender

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Arkiv

Länkar

-

Etiketter