Kreativt ledarskap - Föreläsningar

Får man vara ful och dålig?
I föreläsningen FÅR MAN VARA FUL OCH DÅLIG?  delar Susanna med sig av sina erfarenheter kring att med ett genomtänkt ledarskap och kreativa processer få människor att utvecklas och växa både som individ och grupp. Som visionär grundare och nyskapande ledare av den internationellt erkända kören Arctic Light har hon skapat ett kreativt växthus för unga kvinnliga sångare i åldern 15-25 år från hela Norrbotten med syftet att stärka unga tjejers identitet inifrån genom kreativa processer. 

Ett starkt syfte, ett djupt medvetet val av ett inkluderande ledarskap med starka och tydliga empatiska förtecken där varje individ är lika värdefull oavsett erfarenhet, kompetens eller ålder, och får utrymmet att bidra inte bara med sin röst utan även med hela sin personlighet och kreativitet har visat sig vara mycket framgångsrikt.

Arctic Light har prisats internationellt och turnerat i flera världsdelar och vann den prestigefyllda utnämningen "Årets kör i Sverige 2010".  Detta trots de stora logistiska utmaningar som uppstår då körens medlemmar bor över hela Norrbotten och träffas endast 6 gånger per år på helger för att öva.

I Arctic Light får man - som en sångare i kören har uttryckt det-  vara "ful och dålig" - i motsats till de förväntningar som unga tjejer har på sig att alltid vara "söt och duktig".  I vår tid där kraven på varje enskild individ ständigt ökar och ohälsotalen stiger i alla åldrar på ett alarmerande sätt ställer Susanna frågan " FÅR MAN VARA FUL OCH DÅLIG?" Det går väl inte!
Eller... är det just det som är hemligheten?

För mer information och prisuppgift kontakta Susanna:
073-06 55 430

Susanna Lindmark föreläser om kreativt ledarskap