Festival i Osnabrueck...

Vilken resa till Tyskland! Så många skratt och fina möten när jag och Arctic Light med musiker blev inbjudna till festivalen Malgartener Vokalherbst i trakten kring Osnabrueck i slutet av oktober. Fantastisk miljö och härliga människor ! Jag höll workshop på University of Osnabrueck med 30-talet musikstudenter där de kreativa processerna och musiken flödade, och så konsert i vackra Osnabrueck Castle. Stor och entusiastisk publik och  konserten spelades in av Deutsche Rundfunk. Uruppföranden av tre nya stycken av Ulrika Emanuelsson, Anna Cederberg-Orreteg och undertecknad, och så kul att Ulrika var där och hängde med oss! Kloster Malgarten - där vi bodde var en verkligt speciell miljö! Minnen för livet! Hoppas vi ses igen - Auf Wiedersehen !/Susanna

Kommentera gärna: