December...

Vinterljus - eller mörker - det är frågan såhär i december... jag tittar ut lite ur min skrivarbubbla och ser korta dagar då en får passa på om en ska hinna tanka hem något ljus. Men vintertiden passar också perfekt för  återhämtning, reflektion och planering av nya projekt.
Och förstås en massa annat, som  det bästa av allt - livet självt. Att få en ny dag att göra något bra av, att ha förmånen att leva i fred gör mig grymt tacksam när hela världen är upp och ner. Hjärtat blöder för alla som drabbas av krig och våld på vår planet.  Låt oss sprida ljus och värme runt omkring oss och göra vad vi kan för att lysa upp tillvaron för varandra. Det bästa med livet är att leva och nu kommer ljuset snart tillbaka. Den 22 december vänder det igen...läängtar efter vårljuset!
 

Kommentera gärna: