Sagolika Island...

Ibland älskar jag mitt jobb extra mycket. Som när det tar mig till spännande platser och möten med fantastiska människor och jag får nypa mig i armen för att verkligen förstå att det händer. På riktigt.
I början av september åkte jag till Skàlholt på Island och workshopade med 40 härliga körledare från hela landet - och blev omedelbart förälskad<3.
Historiska vingslag, mystik, magiskt vackra miljöer och helt underbara människor i en skön blandning. Det kan liksom inte bli bättre! Under några dagar var det makalöst att få uppleva detta vilda och vackra landskap. Känslan av jordens rörelser under fötterna och vetskapen om den seismiska aktiviteten som ständigt pågår skapar en speciell atmosfär... naturens starkaste krafter ständigt närvarande...wow.
Och så människorna förstås!
 Så välkomnande, vänliga och generösa!
Två dagars körledarworkshop kring ledarskap, sceniskt uttryck, min musik och mina metoder med deltagare som i sin tur ger av sig själva, sin musikalitet och engagemang!
Djupgående och skrattsmittande samtal kring identitet och kreativitet.
Helt enkelt underbart!
Känner mig djupt tacksam och bär med mig denna isländska ljuspunkt rakt in i höstmörkret och blickar framåt mot nya workshops i Kiruna till helgen, projektbyggande, kulturdagar i Gällivare, körledarkonvent i Umeå och mycket annat... 
Vi ses!

Kommentera gärna: