Tillbaka till framtiden!

Så har hösten dragit igång! Nya tider nya utmaningar - det känns gött. Har njutit vid havet av sommarens sol och värme och batterierna är laddade! Terminstart med härlig energiboost- kickoff tillsammans med Piteå Musik-och Dansskolas lärare.  VIlken förmån att få leda processerna <3
Och så RE-SPECT! föreställning på Norrbottensmusiekns utbudsdag med Charlotte Lindmark och bästa musikerna med avstamp i Me Too. Spännande att se vart turnébilen kommer att föra oss nästa höst!
Har rensat i kalendern nu för att göra plats för mer workshopjobb och skapande...Snart klar med manus till en Metodbok som jag fnulat fram och skrivit på ett tag nu. Känns bra att få samla ihop trådarna som ofta känns som mosaikbitar av olika delar - kommunikation, improvisation, körklang, röstvård,  koreografi, känslouttryck och lite annat smått och gott- kanske de bildar ett mönster tillsammans när det blir klart, vem vet?! 

Kommentera gärna: