Du ska inte tro det blir sommar...

...ifall inte nån sätter fart... I år har det varit ovanligt långt till värme och vårkänslor - i alla fall om man tänker på vädret! Men nu är det juni och den ljusaste och vackraste av årstider är här. Dags att tanka energi och ladda batterierna. Grilldoft, långa sommarnätter då ljuset aldrig försvinner och dagar vid havet... då blir det utrymme att gå in i mitt skrivprojekt som legat och puttrat under våren. Det ser jag fram emot - att sitta ner och skapa och mejsla fram det som legat och velat komma fram under en längre tid! Ser också fram mot de projekt som växer fram sakta men säkert i samarbete med fantastiskt kreativa och härliga personer - och också att åka till Island i september och hålla workshops kör barn- och ungdomskörledare! Men först sommar...<3 Att hinna andas, vara och umgås med nära och kära<3 Kram!
 

Kommentera gärna: