Turné, Earth Hour och Creative Sisters

Redan april- så fort mars flög iväg! Mars har varit ett flygande fläng  känns det som! Fin turnépremiär med Arctic Light med offentliga föreställningen Elements i vackra Gällivare kyrka och sedan en massa härliga barn på skolkonserter - vilken härlig energi! Sedan bara hem och packa om väskan för möten i Umeå och så en sväng till Stockholm. Earth Hour workshopdag i vackra Uppensbarelsekyrkan med 70 fantastiska ungdomar och musiker och så en rolig dag på AF efter det. Varma vackra dagar i Stockholm - helt underbart! Sedan tillbaka i Piteå med Creative Sisters tillsammans med Margaretha Wixner och en samling sköna kvinnor i olika åldrar och nationalitet - måleri och sång i en grym blandning. Vilka fina möten genom konsten och musiken - varma glädjefyllda och meditativa - jag längtar redan till nästa gång!
 

Kommentera gärna: