Back to school - Konstnärlig Master i komposition...

Utmanar mig själv och både njuter och våndas när jag kliver utanför bekvämlighetszonen och dyker in i komposition och konstnärliga forskningsprocesser på Internationella Masterutbildningen i Konstnärlig gestaltning vid Musikhögskolan i Piteå. SÅ inspirerande!!! Har förmånen att få lära och tänka nytt med hjälp av de bästa. Utveckling is the shit! 
Tiden går fort när en har roligt och hösten har sprungit iväg med en massa inspirerande och skojiga uppdrag utanför studierna. Kick-offdagar med föreläsningar och workshops kring kreativitet och ledarskap, SCAUR-uppdrag, Körprojekt, Arctic Light -resa till Hamburg och annat smått och gott. Nu är jag i skrivarbubblan och stänger in mig i novembermörkret. Efter jul väntar körworkshops i Örebro och Stockholm, CD-inspelning med Arctic Light och såklart ljusets återkomst. Det är gött å leva.

Kommentera gärna: