Existens, # Re-Spect, Min Stad...Ny höst nya möjligheter!

Vilken rivstart på hösten! Så många inspirerande projekt som hittat sin väg nu under starten på terminen. Vi har i helgen som var kickstartat projektet Existens  med Arctic Light och GöteborgsOperans blandade ungdomskör på GöteborgsOperan med workshop med fantastiska Operaimprovisatörerna. Helt UNDERBART! 
Nytt jobb i Luleå Domkyrkoförsamlings barn och ungdomskörer, Arctic Light firar 15 år med turné och ny CD-release, projektet Min Stad som äntligen tar fart med inspelning och släpp, turné med #RE-SPECT och annat... Vilket fantastiskt roligt jobb jag har! Att musiken bär en stor inneboende kraft och kan nå ut till och  beröra människor är ingen nyhet - inte heller att den är en viktig del i att bygga identitet 
och stärka människor inifrån och ut och få hjärtan att slå i takt, både bokstavligt och bildligt... Känner mig priviligierad som får arbeta med så många härliga människor - tillsammans blir vi starkare, gladare och helt enkelt bättre på många sätt! Det har inspirerat mig till sången Min Stad som jag skrev för ett tag sedan...att vi alla hör till, hör ihop och att vi alla, var och en, har viktiga kompetenser som vi kan bidra med. Det är vi som är staden, regionen, landet och världen. Det spelar roll vad just vi som individer gör. Vi kan alla sätta spår och göra goda avtryck, betyda något för någon, hjälpa till att skapa den värld vi vill leva i. Det är här och nu vi gör det. Var för sig och tillsammans. Nu kör vi!

Kommentera gärna: